VANLIGA FRÅGOR

BLOMSTERPRENUMERATION

Så här fungerar det att prenumerera på blommor
När du startar din blomsterprenumeration hos Flowery, väljer du först vilken stil ni önskar få på blommorna. Vår blomsterprenumeration erbjuder tre olika stilar och du kan välja mellan Seasonal, Modern och Classic. Leverans sker varje eller varannan vecka. Blommorna levereras till dig på torsdagar. Prenumerationen sker utan bindningstid och du kan när som helst avsluta din blomprenumeration. Om du väljer att avsluta din blomprenumeration kommer din sista leverans ske efterföljande torsdag. Varje blomsterleverans kostar 365 kr och inga andra avgifter tillkommer.

Hur går jag tillväga om jag vill avsluta min blomprenumeration?
För att avsluta din prenumeration skicka ett mail till hej@flowery.se alternativt logga in på mina sidor om ni önskar pausa datum framöver.

Kan jag när som helst pausa min prenumeration?
Du kan när som helst avboka en enstaka blomsterleverans eller pausa din blomsterprenumeration. Avbokning måste ske senast söndag innan planerad blomsterleverans. Du kan enkelt pausa dina planerade blomsterleveranser genom att logga in på mina sidor och hantera er din blomsterprenumeration.

Väljer jag mina egna blommor?
Vi på Flowery väljer omsorgsfullt dina blommor efter säsong vilket innebär att du kommer att få uppleva en bred variation av vackra blommor. Oavsett vilken blomsterstil du valt på din blomsterprenumeration.

Vad innehåller en blomsterleverans?
Din blomprenumeration från Flowery kommer alltid att följa säsong oavsett vilken blomsterstil ni valt på blommorna. Antalet blomsterstjälkar kommer att variera beroende på sort men vi lovar att du alltid kommer att ha ett hem fyllt med vackra snittblommor.

BESTÄLLNING AV BLOMBUD I STOCKHOLM

Så här fungerar det att beställa blommor som blombud i Stockholm
När du väljer att skicka blommor till någon från Flowery kan du välja att skicka blommor till någon som fyller år, ett vackert bröllop som nyss infallit eller tacka en kollega. Vi levererar i hela Stockholm och du kan välja att skicka blommor med leverans samma dag eller en annan dag, då du vet att mottagaren är hemma och kan ta emot blommorna.

Att skicka och beställa blommor till högtider, födelsedag, bröllop, begravning är ett betydande sätt att visa omtanke och kärlek till nära och kära. Välj även att skicka med ett fint hälsningskort som är handskrivet av oss på Flowery. Du kan skicka blomsterbud, blomsterbuketter och blombud för att olika tillfällen. Vi erbjuder olika stilar och storlekar på våra blomsterbuketter. Alla följer säsong och vi binder blommorna varsamt. Med vårt fokus på hållbarhet och design kommer mottagaren uppskatta sina blommor. Säg därför Tack för senast, Grattis till bebisen, Jag älskar dig mamma på Mors dag eller till pappa på Fars dag och sist men inte minst Alla Hjärtans dag.

Ett blomsterbud betyder mer än bara vackra blommor. Att skicka blommor är ett fint sätt att visa att man bryr sig om någon, en varmt gest som ger minne för livet.

Blomsterbud är som bäst när de inte är väntade. Skicka därför ett exklusivt blomsterbud med en kärleksfull hälsning till din kärlek, bästa vän eller någon som betyder mycket för dig.

Varje leverans kostar från 365 kr och frakt tillkommer beroende på val av leverans.

Skicka ett blomsterbud via Flowery.

Vad händer om mottagaren inte är hemma?
Om mottagaren inte är hemma och kan ta emot blomsterbudet, ställer vi blommorna utanför mottagarens dörr.