LEDIGA TJÄNSTER

ONLINE MARKETING MANAGER

Flowery söker en supertalang inom digital marknadsföring som vill vara med och skapa framtidens blomstertjänst

 

Du kommer vara med på en spännande resa där marknadskommunikationen för bolagets och branschens digitala transformation kommer vara betydande. Din roll kommer vara av största vikt för att Flowery ska ta en ledande position inom Blomsterbranschen.

Flowery är en digital blomstertjänst som erbjuder snittblommor till dörren genom Prenumeration eller som Blomsterbud. Ett unikt koncept som sedan starten i augusti 2015 etablerat en stark position på marknaden. Flowery har lyckats utmana den traditionella blomsterhandeln, där vi genom vår prenumeration- och leveransmodell har ett minimalt svinn och med det är en liten del av lösningen på vårt lokala och globala miljöproblem. Något vi är väldigt stolta över.

Flowery expanderar och kommer att investera i fortsatt tillväxt under de kommande åren. Som en del av denna tillväxtstrategi rekryteras du som en nyckelroll inom företaget och delar visionen att bygga en ny och modern blomstertjänst.

Som en del av denna expansion söker vi nu efter en erfaren Online marketing manager.

 

VEM SÖKER VI

Marknadsförare med erfarenhet från andra snabbväxande e-handelsföretag och med en framgångsrik meritlista inom digital marknadsföring. Du har passion för att bygga varumärken, driva försäljning och är van att prestera mot uppsatta mål.

Du har en god känsla för marknadsföring, varumärkesbyggnad och försäljning. Du är bra på att kommunicera, är kreativ och kan producera löpande material för kommunikationen (Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest, Linkedin och Mailchimp). Du kan även upphandla löpande material samt material till större kampanjer.

Du är en driven person som gillar att jobba självständigt. Att arbeta i ett litet men växande team där du kan göra en stor inverkan och delta i den framtida utvecklingen stimulerar dig. Du är prestigelös och har förståelse för att alla delar av verksamheten är lika viktiga och det är summan av detaljerna som skapar en helhet.

Du har 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring eller är ett självlärt geni med största intresse i innovationer inom digital tillväxt.

Flowerys ambition för de kommande 12 månaderna är en expansiv tillväxt och som Online marketing manager kommer du att spela en nyckelroll när du sätter vägen för att nå detta mål. Kort sagt är ditt övergripande ansvar att se till att trafik och försäljning på Flowery växer så snabbt som möjligt på ett sätt som gynnar varumärket på lång sikt.

 

DU KOMMER ATT
-Hantera Flowerys alla onlineaktiviteter
-Skapa och analysera aktiviteterna
-Säkerställa att webbplatsen är optimerad för konvertering och anpassad efter digitala kampanjer.
-Ansvara för Flowerys digitala marknadsföringstransformation (HubSpot).

 

MERITERANDE KUNSKAPER
– Growth hacking (driva trafik, konvertering och ordervärde)
– UX/UI (säkerställa en modern användarupplevelse.)

 

ERSÄTTNING
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och i rollen arbetar du både självständigt och i tätt samarbete med kollegor.

Positionen är baserad i Stockholm.

 

Skicka din ansökan till work@flowery.se. För mer information alternativt frågor eller funderingar.