LEDIGA TJÄNSTER

LOGISTIKANSVARIG

Flowery är en digital blomstertjänst som erbjuder snittblommor till dörren genom prenumeration eller som engångsleverans. Vi är inne i en expansiv fas och vi söker en person som vill vara en del av vårt team.

Flowery har lyckats utmana den traditionella blomsterhandeln, där vi genom vår prenumeration- och leveransmodell har ett minimalt svinn och med det är en liten del av lösningen på vårt lokala och globala miljöproblem. Något vi är väldigt stolta över.

Blommorna följer alltid säsong och varierar från vecka till vecka. Fokus ligger vid att kombinera design med hållbarhet i varje leverans. Det internationella utbudet på blomsterauktionen är en ständig källa till inspiration och en garanti för att kunden alltid får hem en komposition vackra snittblommor.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill bli vår logistikansvarig. Du hanterar snittblommor, sköter varuhantering och packar ordrar till våra kära kunder. Du ansvarar för kvalitet på inkommande och utgående blomsterleveranser och ser till att våra kunder alltid får hem veckans vackraste komposition av snittblommor. Du arbetar för att tillsammans utveckla Flowery och förbättra rutiner för att nå målen och hålla en optimal lagerhållning. Du ansvara för att att säkerställa att alla rutiner fungerar och efterföljs samt ser till att driva arbetet vidare till förbättring. Ditt team är växande men består i dagsläget av 4 personer.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är en god ledare med ett naturligt driv. Du gillar att arbeta fysiskt och är inte rädd för att få skit under naglarna. Du gillar att ta ansvar, har lätt för att prioritera uppgifter, är resultatinriktad, initiativtagande och prestigelös. Du har god arbetsdisciplin och gillar att arbeta i en föränderlig miljö med ett högt tempo samt har en förmåga att utveckla och se möjligheter till förbättring. Hos oss behöver man vara snabbrörlig och vara van med att jobba under tidspress och mot ett gemensamt mål och deadline.

Du behöver inte vara utbildad florist men du bör vara intresserad och tycka att det är kul med blommor.

ERSÄTTNING

Tjänsten är en timanställning och omfattar cirka 70%. Vi är belägna på Södermalm i Stockholm.

Skicka din ansökan till madeleine@flowery.se. För mer information, frågor och funderingar vänligen kontakta Madeleine på 0735 -03 45 22 alternativt madeleine@flowery.se