LEDIGA TJÄNSTER

ACCOUNT MANAGER

Flowery söker ett socialt geni med supertalang inom försäljning

 

Du kommer vara med på en spännande tillväxtresa, där din roll kommer vara betydande för att Flowery ska ta en ledande position inom Blomsterbranschen.

Flowery är en digital blomstertjänst som erbjuder snittblommor genom prenumeration eller som blomsterbud till både privat- och företagskunder. Ett unikt koncept som sedan starten i augusti 2015 etablerat en stark position på marknaden. Flowery har lyckats utmana den traditionella blomsterhandeln, där vi genom vår prenumeration- och leveransmodell har ett minimalt svinn. Det är vårt sätt att bidra till lösningen på vårt lokala och globala miljöproblem. Något vi är väldigt stolta över.

Flowery expanderar och kommer att investera för fortsatt tillväxt under de kommande åren. Som en del av denna tillväxtstrategi rekryteras du som en nyckelroll inom företaget och delar visionen att bygga en ny och modern blomstertjänst. Vi som driver Flowery älskar vårt jobb och brinner för det vi gör. Vi har en stor passion för innovation och business. Vi gör det där lilla extra för att vi vill, inte för att det är ett måste.

 

Vem söker vi
Vi söker nu en skicklig Account Manager som kan ingå i vårt team i Stockholm som kommer ansvara för försäljningen av vår företagsdel. Ditt arbete kommer att innebära nykundsbearbetning, där du bygger din egna kundbas från start och där vi gärna ser att du med tiden kan växa in i rollen som Key Account Manager. Du gillar att vara med från start och hitta kreativa vägar till ett första möte, vidare skapar du en personlig kontakt och ger service av högsta nivå.

Vi söker dig som har erfarenhet av att sälja in B2B-tjänster, samt har ett affärsmässigt tänk vilket gör det naturligt för dig att äga din roll samt tar en given plats i teamet. Vi ser att du är driven med en naturlig social förmåga som drivs av att skapa resultat genom kreativa idélösningar. Du är resultatinriktad och brinner samtidigt för att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer. Du har en passion för försäljning, är tävlingsinriktad och tycker om att prestera. Vi tror på att ge dig frihet under ansvar och därför ser vi att du kan jobba självständigt. Hos oss är dina mål viktigare än dina timmar på kontoret.

Att arbeta i ett litet men växande team där du kan göra en stor inverkan och delta i den framtida utvecklingen stimulerar dig. Du är prestigelös och har förståelse för att alla delar av verksamheten är lika viktiga och det är summan av detaljerna som skapar en helhet. Flowerys ambition för de kommande 12 månaderna är en expansiv tillväxt och som Account Manager hos oss kommer du att spela en nyckelroll när vi tillsammans sätter vägen för att nå detta mål.

 

Ersättning
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med fast lön och provision. Positionen är baserad i Stockholm.

Skicka din ansökan till work@flowery.se. För mer information alternativt frågor eller funderingar.