Prenumerera på blommor hem till din dörr

 
Genom att klicka på ”Fortsätt” samtycker jag till köpvillkoren.

KÖPVILLKOR

Produktbeskrivning

Blommorna Flowery levererar till dig kommer alltid att följa säsong. För att blommorna ska vara så färska som det bara är möjligt när de kommer hem till dig kommer de direkt från Holland. Antalet blommor kommer att variera beroende på sort men vi lovar att du alltid kommer att ha ett hem fyllt med vackra snittblommor. På alla beställningar ingår moms med 25 %.

Allmänna regler

Följande allmänna regler gäller för flowery.se.
Allt innehåll som publiceras på www.flowery.se får ej kopieras, modifieras eller publiceras utan Flowerys tillstånd. Vid misstanke att du som kund angett felaktiga uppgifter vid registrering av din prenumeration hos Flowery riskeras ditt konto att raderas. Vi på Flowery använder oss av av Cookies. Cookies är en datafil som sparas och som i det här fallet används för att förenkla hämtning av information inför nästkommande besök. När din prenumeration på Flowery startar blir du samtidigt prenumerant på vårt nyhetsbrev. I nyhetsbrevet får du ta del av erbjudanden, trender och inspiration. Om du inte önskar mottaga vårt nyhetsbrev kontakta oss på hej@flowery.se.

Personuppgiftspolicy

Flowery följer den svenska personuppgiftslagen och behandlar dina personuppgifter med hög försiktighet. Genom köp hos Flowery samtycker du till att vi lagrar uppgifter om dig i vår databas. Uppgifterna används för att vi vid köp ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt i vår kommunikation med dig som kund. Dina uppgifter måste vara korrekt ifyllda för att Flowery ska kunna uppfylla sina åtaganden mot dig som kund.

Betalning

Flowery använder sig av säker kortbetalning via vår samarbetspartner Stripe. Din betalning förmedlas av Stripe med säker kryptering. Vårt betalsystem kräver ett giltigt kreditkort, samt att det är godkänt via banken för internetköp. För kundens säkerhet saknar Flowery insyn i de kortuppgifter som lagras vid registrering av prenumeration. Inga extra avgifter tillkommer vid registering samt kortbetalning. Alla betalningar hos Flowery registeras som förskottsbetalningar.

Prenumeration

När du startar din prenumeration hos oss på Flowery krävs det att din beställning genomförs senast måndag kl 11:00 för leverans samma vecka. Om en beställning mottages efter måndag klockan 11.00 sker leverans veckan därpå. På Flowery råder ingen bindningstid, däremot applicerar vi 7 dagars uppsägningstid.

Ångerrätt

Ingen blomma är den andra lik och är du av någon anledning inte nöjd och vill genomföra en reklamation ber vi dig anmäla det snarast efter leverans. Dock senast 5 dagar efter leverans.

Leverans

Leverans sker på torsdag med Flowerys egna bud mellan klockan 16:00 - 21:00 till mottagarens adress och dörr. Din prenumeration levereras i enlighet med din registrering hos oss. I de fall du som kund inte är hemma och inte kan ta emot din prenumeration från oss hängs blommorna på din dörr. Om leverans till dörr inte är möjligt i enlighet med angivna uppgifter, om eventuell portkod eller motsvarande uppgifter som erfordras vid registrering för att leverera till dörren saknas eller felaktigt angivna, avsäger vi oss på Flowery ansvaret för att blommorna levereras. Någon återbetalning sker då inte.

Force majeure

I händelse av omständigheter som står utanför Flowerys skäliga kontroll. Om sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som Flowery rätt att häva avtalet med omedelbar verkan.