Madeleine Araya och Sandra Ekegren, grundare av Flowery - prenumeration av blommor till din dörr.

 

Idén till Flowery kom en helt vanlig fredag på väg hem från jobbet, stressade inför kvällens middag och släpandes på alldeles för många kassar. Och alla fina blommor...  Ska man alltid behöva släpa på så mycket för att få det fint hemma? Det tycker inte vi, för det finns så mycket roligare och viktigare saker att göra av tiden, och att blommor gör ditt hem vackrare är ett fakta. Därför startade vi Flowery.

Flowery är en prenumerationstjänst som definieras av ett otraditionellt sätt att se på blommor. Vi väljer blommorna efter säsong, skickar dem direkt hem till din dörr och låter dig uppleva alla årstider i ditt hem. 

Amsterdam är hjärtat av Flowerys produktion. En fascinerande stad dit världens alla blommor skickas för att auktioneras ut. Det internationella utbudet på blomsterauktionen är en ständig källa till inspiration för oss och en garanti om att du alltid får hem en samling av fina snittblommor.

Flowery är som du hör inte en traditionell blomsterhandel. Vi älskar blommor och tycker att alla borde ha ett vackert och personligt blomsterarrangemang hemma.

Med kärlek,
Sandra Ekegren & Madeleine Araya