Jobba hos oss

Flowery är en digital blomsterbutik som har utmanat den traditionella blomsterhandeln, där vi genom vår prenumeration- och leveransmodell har ett minimalt svinn och med det är en liten del av lösningen på vårt lokala och globala miljöproblem. Något vi är väldigt stolta över. Blommorna följer alltid säsong och varierar från vecka till vecka. Fokus är att kombinera design med hållbarhet i varje leverans. Det internationella utbudet på blomsterauktionen är en ständig källa till inspiration och en garanti för att kunden alltid får hem en vacker komposition snittblommor. Vi har sedan starten i augusti 2015 haft en snabb tillväxttakt och satsar nu på att anställa nya roller inom företaget.
Gå gärna in och läs mer om oss på:
Flowery.se
Instagram
 
______________________
 
KREATIV FLORIST
Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att bli vår huvudflorist och tillsammans med oss vara med och utveckla Flowery. Du kommer att ansvara över att sätta samman veckans kompositioner ut efter säsong samt dagligen komponerar och paketera våra beställningar av högtidsbuketter.
Arbetet sker mån-fre klockan 09-12 med start omgående. 
Vi är belägna på Södermalm i Stockholm.
Vem vi söker?
Vi söker dig som är kreativ, pålitlig och är van vid att fatta beslut och ta ansvar. Vi ser att du är utbildad florist eller har tidigare erfarenhet från en blomsterbutik. Du bör ha ett stort intresse för trender och design och ett öga för detaljer då vi alltid strävar efter att ge våra kunder ”det lilla extra”.
Vi är ett ungt och dynamiskt bolag så vi förväntar oss en person som tar sig an Flowery med stort engagemang och intresse. Hos oss händer det mycket och därför ser vi att en person som lätt kan anpassa sig efter nya situationer passar hos oss.
Ersättning
Timlön enligt överenskommelse.
 
______________________
 
DISTRUBITIONSANSVARIG

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att hantera snittblommor, sköta varuhantering och packa ordrar till våra kära kunder. Teamet består av 2-4 personer och vi söker dig som kan arbeta självständigt, men som även trivs med att jobba i grupp och har en god förmåga att samarbeta.
Vi söker dig som vill jobba extra hos oss under sommaren med start juni, chanser till förlängning finns. 
Arbetet sker torsdagar mellan 08-15 
Vi är belägna på Södermalm i Stockholm.

Vem vi söker?
Vi söker dig som är positiv, pålitlig, prestigelös och är van vid att ta ansvar. Vi ser gärna att du har ett intresse för snittblommor, ett öga för detaljer, är stresstålig och lösningsorienterad. Du har en god fysik eftersom att arbetet innebär en del lyft. Vi är ett ungt och dynamiskt bolag så vi förväntar oss en person som tar sig an Flowery med stort engagemang och intresse. Hos oss händer det mycket och därför ser vi att en person som lätt kan anpassa sig efter nya situationer passar hos oss. Vi ser att du är en doer som gillar att få saker gjort och känner sig bekväm att fatta egna beslut.

Ersättning
Timlön enligt överenskommelse.
Kontaktuppgifter
Skicka din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.
Madeleine Araya
073-503 45 22