LEDIGA TJÄNSTER

Growth Marketing Manager

Flowery söker en supertalang inom digital marknadsföring som vill vara med och skapa framtidens blomstertjänst

 

Du kommer vara med på en spännande resa där marknadskommunikationen för bolagets och branschens digitala transformation är betydande. Din roll är av största vikt för att Flowery ska ta en ledande position inom Blomsterbranschen.

 

Flowery är en digital blomstertjänst som erbjuder snittblommor till dörren genom Prenumeration eller som Blomsterbud. Ett unikt koncept som sedan starten i augusti 2015 etablerat en stark position på marknaden.
Flowery har lyckats utmana den traditionella blomsterhandeln, där vi genom vår prenumeration- och leveransmodell har ett minimalt svinn och med det är en liten del av lösningen på vårt lokala och globala miljöproblem. Något vi är väldigt stolta över.
Flowery expanderar och investerar i fortsatt tillväxt under de kommande åren. Som en del av denna tillväxtstrategi rekryteras du som en nyckelroll inom företaget och delar visionen att bygga en ny och modern blomstertjänst.

 

Vem vi söker
En kreativ och estetiskt lagd digital Marknadsförare med passion för att bygga varumärken, driva försäljning och är van att prestera mot uppsatta mål.
Du har en god känsla för digital marknadsföring, varumärkesbyggnad och försäljning. Du är bra på att kommunicera, är kreativ och kan producera löpande material för kommunikationen (Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest, Linkedin och Mailchimp). Du har koll på trender och tänker även visuellt.
Du är en driven person som gillar att jobba självständigt. Ditt största intresse är innovationer inom digital tillväxt. Du våga testa nytt, optimera och är alltid nyfiken på att experimentera för att uppnå mål. Att arbeta i ett litet men växande team där du kan göra en stor inverkan och delta i den framtida utvecklingen stimulerar dig. Du är prestigelös och har förståelse för att alla delar av verksamheten är lika viktiga och det är summan av detaljerna som skapar en helhet.
Flowerys ambition för de kommande 12 månaderna är en expansiv tillväxt och som Growth Marketing Manager kommer du att spela en nyckelroll när du sätter vägen för att nå detta mål. Kort sagt är ditt övergripande ansvar att se till att trafik och försäljning på Flowery växer så snabbt som möjligt på ett sätt som gynnar varumärket på lång sikt.

 

Du kommer att:

– Ansvara för Growth marketing (driva trafik, konvertering och ordervärde)
– Ansvara för konverteringsoptimering
– Arbeta med Content marketing och hantera Flowerys alla onlineaktiviteter
– Skapa och analysera aktiviteterna
– Säkerställa att webbplatsen är optimerad för konvertering och anpassad efter digitala kampanjer.
– Ansvara för Flowerys digitala marknadsföringstransformation (HubSpot).

 

Ersättning

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och i rollen arbetar du både självständigt och i tätt samarbete med kollegor.
Positionen är baserad i Stockholm.
Skicka ditt CV och personligt brev till work@flowery.se.
Tjänsten är en heltidstjänst
Ersättning: Heltidslön
Start: 2020-09-01

Vi går igenom ansökningar löpande.