LEDIGA TJÄNSTER

BUTIKSCHEF

Flowery söker en skicklig florist med supertalang inom kundbemötande och försäljning

 

Flowery är en modern blomstertjänst som i snart fem år har levererat säsongens vackraste blommor till hem och kontor. Flowerys värdegrund är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla våra kunders tillvaro hemma med vackra och tankeväckande kompositioner. Vi vill vara det spännande och nytänkande alternativet, som bjuder på mervärde genom att inspirera kunderna till att lära sig om, och uppskatta blommor, i sina hem. Vår ambition är hög – vi ska öppna Stockholms bästa blomsterbutik och vårt mål är att den ska vara med som ett självklart tips i guideböckerna om Stockholm.

 

Arbetsbeskrivning
Som butikschef kommer du leda, driva och utveckla försäljningen i Flowerys butik på Odengatan 29. Du ska aktivt verka för att driva försäljning samt ständigt utveckla, effektivisera och förbättra verksamheten. Självklart deltar du även aktivt i försäljningen, parallellt med administrativa uppgifter. Tillsammans med din personal skapar ni en kundupplevelse utöver det vanliga.

Ditt ansvar som butikschef omfattar all vardagligt drift av butiken; försäljning, inköp, personansvar, marknadsföring och naturligtvis även butikens ekonomiska resultat och uppsatta försäljningsmål. Du utvecklar hela tiden butiken för att säkerställa att vi alltid erbjuder en modern upplevelse, där vår service är det viktigaste.

 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som butikschef bör du ha:

Flera års erfarenhet som florist
Erfarenhet av att driva en affärsverksamhet
God kännedom av försäljning, ekonomi och marknadsföring
Erfarenhet av inköp
Vara kreativ och trendsäker
Vara en stjärna på service där du vet hur du får våra kunder att säga wow

 

Dina viktigaste personliga egenskaper är att du är en god ledare och entreprenör. Är kreativ och trendsäker. Du brinner för att leda samt utveckla människor. Du ska kunna skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer.
Utöver ovanstående söker vi dig med en stark positiv energi som smittar av sig, som ser kundens behov och med stolthet och glädje ger det bästa kundbemötandet. Allra viktigast är att du har rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och att du älskar att sälja. Självklart gillar du människor och har ett stort intresse för blommor och heminredning.

 

Skicka ditt CV, personligt brev samt fem bilder på blomsterarrangemang du är stolt över till work@flowery.se.
Tjänsten är en heltidstjänst
Ersättning: Heltidslön med tillkommande bonus vid uppsatta mål
Start: 2020-09-01

Vi går igenom ansökningar löpande.